Opisat ću Vam događaj koji se desio prije nekoliko tjedana.

Opisat ću Vam događaj koji se desio prije nekoliko tjedana.
Kum sa ženine strane imao je problema s leđima i završio na operaciji. Kuma nije imala vozačku pa smo tu mi uskakali s vožnjom u bolnicu u posjete i ako joj je što zatrebalo. Najviše sam ju ja vozio dok bi žena čuvala našu i njihovu djecu.
Kuma je bila žena 32 godine, duge crne kose, visoka nekih 170 cm ….gu*a odlična. Jedno večer kada smo se kuma i ja vračali iz posjeta, tijekom mijenjanja brzina, slučajno sam dotakao kumino koljeno. Nitko nije ništa komentirao, ali kod svakog sljedećeg mijenjanja njeno koljeno je bilo tu….sve bliže i bliže. Priča u autu je tekla u nekom drugom smjeru, bez obzira sto sam skoro svaki put dirao njeno koljeno. Stigli smo kod mene doma i pokupili njihovu djecu i odvezao sam ih sve doma.

Nakon dva dana ponovo smo išli u posjetu. Kada sam došao po kumu, djeca su bila kod njenih roditelja, i ona me spremna čekala. Čim je sjela u auto, zamjetio sam malo veći dekolte na njenoj majici. Pričali smo uglavnom o djeci i o nekim bezveznim temama. Rekao sam joj da ću ju ostaviti pred bolnicom i otići obaviti neki svoj posao dok ona bude u posjetama i da me zvrcne kad bude bila gotova. Dok je izlazila iz auta, majica joj se zadigla, a plitke hlače povukle i lijepo su se vidjele njen crne čipkaste tangice na gu*i. Kuma se samo nasmijala i otišla prema vratima.
To mi je totalno zaludilo maštu….obavio sam svoje što sam imao i čekao da se javi. Za nekih sat i pol vremena javila se i rekla gdje će me čekati. Pokupio sam ju i krenuli smo. Pitao sam ju kako kum i tako neke formalne stvari.

Njena noga je opet bila postavljena tako da sam ju opet dodirivao, ali to njoj nije smetalo. Kada smo se približili našem mjestu, uzela je mobitel i nazvala moju suprugu i pitala ju da li bi se ljutila kada bih ja s njom otišao obaviti neku kupovinu, kad smo već s autom. Supruga je rekla da nema problema i da za takve stvari ju ne mora ni pitati.

Kada sam ju pitao u koju trgovinu da vozim, rekla je prvo idemo doma popiti kavu i nešto uzeti. Došli smo kod njih pred kuću, i ušli unutra. Ona je otišla staviti vodu za kavu i u kupaonicu. Ja sam sjeo u dnevnu i čekao da se vrati. Kada je izašla iz kupaonice rekla je da ide na kat se presvući. Ja sam otišao u kupaonicu oprati ruke. Kada sam ušao, na vrhu košare s rubljem sam ugledao crne čipkaste tange….odmah mi je kroz glavu prošla slika kume dok je izlazila iz auta. Uzeo sam tange u ruku, pomirišao ih….i osjetio da su vl**ne….zamislio sam sliku kume u tim tangicama. Vratio sam tange kako su bile i vratio se u dnevnu sobu. Kuma je u kuhinji kuhala kavu.
Donijela je kavu, i dok ju je spuštala na stolić ispred mene su su zanjihale njene grudi jedva stisnute u gru*njaku. Obukla je majicu s malo većim dekolteom i uske tajice koje su isticale njenu gu*u. Sjela je preko puta mene. Pijuckali smo kavicu i pričali i o svemu i svačemu. Meni je u glavi bila samo slika njene gu*e u tangama i lagano mi se počeo ku*ac dizati….. učinilo mi se da je ona to zamijetila pa sam se malo promeškoljio i drugačije namjestio na trosjedu.
Kuma je predložila da uz kavicu popijemo nešto oštro….pristao sam pod uvjetom da popije i ona. Složila se, ustala i krenula prema kuhinju izazovno hodajući. Ja sam se namjestio na trosjedu, tako da se vidi moj ku**c ako se opet počne dizati. Odlučio sam idem pokušati povaliti kumu…Kuma se ubrzo vratila s dvije čašice i
Loading…

bocom pelinkovca, nasipala nam je i sjela kraj mene na trosjed…to mi je dalo malo hrabrosti i nade. Nazdravili smo i popili na eks prvu čašicu. Predložila je da popijemo još jednu pa nam je sipala… gledao sam u njenu gu*u dok je točila i ku*ac mi se počeo lagano dizati….više nisam mario hoće li vidjeti.
Popili smo i drugu, na njenom se licu vidjelo da se malo zacrvenila i rekla kako joj je postalo vruće, a da joj se čini da je i meni postalo vruće i pogledala prema mom ku**u koji se jasno ocrtavao na trenerci.
Nisam joj ništa rekao samo sam ju povukao prema sebi i poljubio…prihvatila je poljubac i počeli smo se strasno ljubiti kao neki na*aljeni balavci. Počeo sam ju skidati, na što je ona rekla da idemo u spavaću sobu… držala me za ku**c i vodila do spavaće sobe. Kako smo ušli unutra, zatvorila je vrata i spustila moju trenerku ispod koljena, uzela ku*ac i počela ga d**ati. Klekla je ispred mene i lagano ga počela lizati i nad*kavati.
-mmmm, kako je sladak….govorila je i lizala….
Pokušala ga je strpati u usta, ali joj nije cijeli stao….pa joj je glavić bio u ustima, a rukom je dr*ala ostatak ku*ca.
-kako je debel….imaš odličan ku*ac….mmmm…ovakav još nisam probala…
Od njenog pu*enja i pričanja bio sam pred samim vrhuncem…ipak nisam želio odmah svr**ti, pa sam ju podigao i polegao na krevet.

Skinuo sam joj majicu i grudnjak, legao kraj nje…poljubio ju nekoliko puta po vratu dok sam rukama mazio njene predivne s**e i brad**ice. Poljupcima sam se spuštao sve do si*a i uzeo ih jednu po jednu u usta i cuclao bra*avice…ruku sam spustio među njene noge i preko tajica i gaćica mazio pi*kicu…
Kuma se uvijala i stenjala od zadovoljstva…..poljupcima sam se spuštao sve niže da bih došao do ruba njenih gaćica. Ustao sam skinuo sebe….skinuo s nje tajice i ostavio ju u tangicama….malo joj mazio pi**icu preko tangica i onda i njih skinuo…. Predamnom se pojavila njena obrijana pi***ca…stavio sam prste na nju, ona je samo glasno zastenjela…bila je totalno vla*na.
Raširio sam joj noge i krenuo ju liznuti…
-nemoj…nemoj… rekla je
– zašto, ne voliš? Ne želiš?
-nisam nikada, kumu ti se to gadi a nisam imala druge prilike….
-samo se opusti i prepusti užitku….rekao sam joj
Spustio sam glavu i prvo joj ljubio sve oko pi*kice…lagano jezikom prelazio preko klit**a… rukama joj malo razmaknuo usmine i počeo gurati jezik u nju….stenjala je i uvijala se….
-svr*it ću….svr**t ću….jecala je
poljubila me i legla kraj mene.
-ovo je bilo super. Ovo lizanje je stvarno dobro, neznam zašto se onom mom mulcu to gadi – rekla je kuma.

Kumo, tu sam ja, ti kada želiš biti lizana, slobodno mi se javi….ja sam uvijek spreman….bacio sam mamac za dalje.
-dogovoreno…..odgovorila je kuma.
Ustali smo se i popili po još jedan pelinkovac i dogovorili kada idemo opet u posjete, a poslije posjeta imamo druženje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Share This