Ovako izgleda Far Cry 5: Čekat će vas rat protiv vjerskog kulta

Ni Amerika nije što je bila: Usred Montane kult se sprema za puč, a vi ste zamjenik šerifa koji pokušava vratiti stvari na svoje mjesto i u tome se služite svim dostupnim sredstvima

Za razliku od borbi protiv oružanih skupina na dalekim pacifičkim otocima, Far Cry 5 prvi put se seli u Ameriku, gdje se usred zabiti u Montani moramo boriti protiv kulta sudnjeg dana i njihovog manijakalnog vođe koji želi srušiti vlast.

U igru ulazite kao mladi zamjenik šerifa u izmišljeni gradić Hope County, a vaš dolazak će ubrzati pokušaj puča iza kojeg stoji kult i njihov vođa Joseph. Amerikanci će pucati jedni na druge, a vaš će zadatak biti razbiti planove kulta i potaknuti otpor koji će osloboditi gradić odsječen od svijeta.

Ako ste igrali prethodne nastavke znate na što možete računati. Golemi prostor u kojem se možete slobodno kretati i istraživati ga, a Ubisoft navodi i zračne bitke u prekrasnim krajolicima te pravi američki vozni park. Što se oružja tiče, poslužit će vam sve od granata i pušaka do čekića i palica te poljoprivrednog alata, a za sebe ćete moći angažirati i dodatnu snagu i životinje. Da, vraća se i lov, a sada imamo i ribolov. Igra će vratiti i editor mapa, a zna se i da ćemo moći editirati glavnog lika – do određene mjere.

 

Izvor:24sata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Share This