RADA MANOJLOVIĆ U PANICI: Harise, mislim da sam trudna!

Rada Manojlović sumnja da je trudna! Pjevačica je u pola noći ispred zgrade u kojoj živi držala se za stomak i zabrinutim tonom s nekim razgovarala telefonom. Iako ju je menadžer čekao u kolima da je odveze na nastup, folk zvijezda nije prekidala razgovor. Međutim, bilo je jasno da je uplašena i sve vrijeme je mazila stomak, baš kao prava trudnica!

Kad je završila razgovor, ušla je u automobil i otišla na nastup u jedan klub, gdje je zabavljala publiku do ranih jutarnjih.
– Rada osjeća promjene koje ukazuju na drugo stanje, posebno jer joj ciklus kasni. Već nedjelju dana osjeća mučninu, umor, pojačan apetit…

Pomislila je da se razboljela jer ima mnogo posla, pa je pila vitamine za imunitet. Međutim, to joj nije pomoglo, i dalje se osjeća isto. Nekoliko puta nam je rekla: „Čovječe, možda sam trudna, šta ću sad?“ Rekli smo joj da uradi test za utvrđivanje trudnoće kako bi bila sigurna, a ona nam je kazala da je već zakazala kod svog doktora pregled za slijedeću nedelju. Ona i Haris nisu radili na djetetu jer im to trenutno nije prioritet, ali možda im se omaklo, ko zna – kaže jedna pjevačicina drugarica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Share This